MODERNE TUIN

Hoogerheide

Een brede en ondiepe tuin met veel inkijk van de achterburen maakte het voor de bewoners lastig hier een mooie tuin bij voor te stellen. Door de 'richting' van de tuin te veranderen lijkt de tuin optisch veel groter en zijn er leuke diverse verblijfsplekken ontstaan.

VILLATUIN 

Capelle aan den IJssel

Een royale tuin, gerenoveerde woning en een tuin die er niet bij past... Deze ontwerpopgave waarbij flink wat hoogteverschillen in de woning en tuin zaten waren een mooie uitdaging! 'Het resultaat mag er wezen', volgens de klant! 

Aanzicht 11.jpg
Aanzicht 10.jpg

 VIJVERTUIN

Terheijden

Een nieuwe tuin, met als grote wens een vijver, doordat de vijver een centrale en grote rol in de tuin krijgt scheidt deze verschillende plekken, waardoor veel knusse diverse plekken creëert. 

KNUSSE TUIN

Nootdorp

Deze tuin ligt vooral rondom de woning, door de scheiding van de voor en achtertuin te verleggen zijn er veel plekken ontstaan waar in alle privacy gezeten kan worden. Door het plaatsen van een overkapping en een pergola is de tuin onderverdeeld in diverse zit-plekken om in alle seizoenen van de tuin te kunnen genieten.

Aanzicht 12.jpg

MINIMALISTISCHE TUIN

Ommen

Deze strakke woning is de tuin zo ontworpen dat deze perfect aansluit bij de strakke vormgeving. Rechte lijnen versterkt door een lange smalle vijver geven de woning meer aanzicht. De beplanting verzacht deze lijnen en zorgt voor een groene uitstraling.

STRAKKE TUIN

Beilen

Voor dit gezin was de grote wens een tuin voor jong en oud te creëren . De kinderen de ruimte om te kunnen spelen en voor de ouders een plek om tot rust te komen en tot in de late uurtjes te genieten!

Aanzicht 1.jpg

KNUSSE TUIN

Halsteren

In deze relatief kleine tuin was het de uitdaging een loungeplek en eetgedeelte te creëren zonder dat de tuin alleen maar uit bestrating bestaat. Door langs de randen smalle borders met planten te maken en een grote bak met planten in de tuin te plaatsen zijn gezellige plekken ontstaan met ruimte voor groen.

GROENE TUIN

Barendrecht

Deze tuin was al aardig voorzien van mooie materialen. De tegels waren aanwezig en er stond al een overkapping. Alleen de indeling was niet naar wens. Door de tegels te hergebruiken en de overkapping te verplaatsen is een frisse tuin ontstaan die naar wens van de bewoners gebruikt wordt!

RECYCLE TUIN

Halsteren

Deze smalle lange tuin is ingedeeld in diverse zones, aan de woning grenst een terras omringt met groen en een vijver. Centraal in de tuin is een gazon omringd met planten en achterin is een glazen overkapping waarnaast de jacuzzi zich bevind, zo is elk deel va de tuin op een andere manier te gebruiken.

SYMMETRISCHE TUIN

Bergen op Zoom

Voor deze mensen was het altijd een ideaalbeeld om een tuin met hoogteverschil en symmetrie te hebben. Door een symmetrische as te versterken met een vijver en een beeld op het einde is er een passende tuin bij de jaren '30 woning ontstaan met veel ruimte voor groen. 

WITH ontwerp

Julianastraat 46

4661 JR Halsteren

0621245054

sander@withontwerp.nl